La primera setmana de Gastrotour Salou 2012 supera totes les expectatives

En només una setmana des que es va iniciar la ruta gastronòmica, Gastrotour Salou 2012 ha superat totes les expectatives pel que fa a nombre de visitants, així com la satisfacció entre els restauradors que s’han adherit a aquesta iniciativa. En només vuit dies, gairebé tots els establiments han exhaurit la tirada de fulletons que es lliuren a les persones que participen en aquesta ruta gastronòmica i que mitjançant els segells dels diferents establiments que hi incloguin, els permetrà participar en els diferents sortejos.

Així mateix, la pàgina web www.gastrotoursalou.com, on està disponible tota la informació relativa a aquesta ruta gastronòmica així com on s’ofereix als usuaris la possibilitat de votar la degustació que més els ha agradat, ha sumat en només una setmana, des del passat 5 de maig data en què es va posar en marxa l’esdeveniment, més de 35.000 visites.

La valoració per part de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou és doncs molt positiva i esperen que aquesta tendència s’incrementi encara més en els dos caps de setmana restants de Gastrotour Salou, ja que recordem que aquest esdeveniment no finalitzarà fins el proper dia 20 de maig.

Premis i sortejos

Tots els participants, al completar un mínim de 10 degustacions amb el corresponent segell i dipositar la butlleta a les urnes que trobaran en cada local adherit, podran participar en el sorteig de 30 àpats per a dues persones, lots de productes, nits d’hotel, tractaments d’SPA, i d’altres premis oferts pels mateixos restauradors. El sorteig es realitzarà la setmana del 21 de maig davant jurat, a l’Ajuntament de Salou. Els participants que aconsegueixin tots els segells de Gastrotour Salou, tindran premi segur d’una invitació per l’Aquum SPA.

A més a més, les 100 primeres persones que entreguin el desplegable amb un mínim de 10 segells en un dels establiment, rebran com a obsequi un barret de palla gentilesa de San Miguel.