Fricandó Matiner a Gastrotour Salou

El passat divendres dia 10 de maig el Peyu, del programa Frincadó Matiner de RAC1, es va desplaçar fins a Salou per tal de degustar algunes de les 66 tapes que estan disponibles en la 2a edició de Gastrotour Salou.

Pels qui no coneixeu el programa, a continuació us adjuntem un breu resum del mateix: Fricandó matiner és un programa fresc, divertit, humà, trepidant, i amb molta participació dels oients. Cada matí, de 6 a 10 h, trobareu una fórmula diferent d’aixecar el dia. Col·laboradors amb una llengua viperina, felicitacions, putadetes, reportatges, entrevistes, informació del trànsit i de l’actualitat, però sobretot l’enginy del presentador, Vador Lladó, us faran començar el dia amb un bon regust de boca.

Us deixem un recull de fotografies del passat divendres. Segur que a vosaltres també us entren ganes de visitar Salou i tastar les degustacions de Gastrotour!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.