Entrega del premi a la guanyadora del concurs fotogràfic

Ahir a la tarda va tenir lloc el lliurament del premi a la guanyadora del concurs fotogràfic de Gastrotour Salou 2013. L’entrega es va fer al Restaurant La Morera, establiment que ha obtingut el premi a la millor degustació d’aquesta 2a edició. M. Lluïsa Fortuny, veïna de Vila-seca, va rebre de mans de M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou, el premi obtingut per haver realitzat la fotografia guanyadora, un Ipad.

Des de la direcció tècnica de l’esdeveniment volem donar l’enhorabona a la guanyadora, així com també volem agrair la col·laboració de totes aquelles altres persones que han participat en aquest concurs alhora que els animem a fer-ho en properes ocasions.

Moment de l'entrega del premi

Moment de l’entrega del premi