Gastrotour Salou – News (Revista Gastronomia i Turisme)

Els 72 establiments que enguany participen al Gastrotour Salou ja tenen tot a punt per a que el 8 de maig es doni el tret de sortida a la quarta edició d’aquesta ruta de tapes pel municipi que s’allargarà fins el 31 d’aquest mes. Degustacions dolces, salades, per a petits i grans… i sobretot molta varietat de plats que se serviran amb un ‘quinto’ de Cervesa San Miquel es trobaran a diferents establiments de restauració del municipi per tan sols 2,50 euros. Aquest any com a novetat comptarem amb la participació del Mercat Municipal de Salou que ha condicionat un espai especial dintre del mercat per les seves degustacions.
Els amants de la bona cuina poden ja consultar a la web el llistat amb els plats i els horaris, a més de les rutes disponibles per no perdre’s ni un detall d’aquesta nova campanya que organitza la regidoria de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Salou.

Continua llegint