LES MILLORS DEGUSTACIONS DE “Gastrotour Salou 2015”

“Gastrotour Salou 2015” amb més de 70 establiments participants i més de  100.000 degustaciones premia de la mà de San Miguel, les millors degustacions del 2015.

“La Pasión”, és el restaurant triat com a millor degustació Gastrotour Salou 2015. El “Mesón Pa i Oli” i “Lunnatic” guanyen el segon i tercer premi, respectivament.

Premiados - autoridades y San Miguel

L’alcalde Pere Grandados, amb la participació de la regidora Mª. José Rodríguez; i ManelGrau, Representant de San Miguel, han lliurat els premis als establiments que han ocupat les tres primeres posicions del rànquing de votacions del públic‎.

 El premi a la primera millor degustació de Gastrotour Salou 2015 ha estat atorgat al “Restaurant La Pasión”, per la seva degustació que portava per títol ‘Un toque de Mar”. Primer Premio - La Pasión

Pel que fa al segon premi, aquest ha estat per el  “Mesón Restaurante Pa i Oli” per la seva degustació ‘Güenisimo’.Segundo Premio - Pa i Oli

I, finalment, el premi a la tercera millor degustació de Gastrotour Salou 2015 ha estat per al “Restaurant Lunnatic” a amb la seva proposta ‘Lunattic 10º aniversario’.Tercer Premio - Lunnatic

L’alcalde, ha volgut felicitar tots els premiats, i ha assegurat que “s’ha d’apostar per actes de promoció de la nostra gastronomia com a element essencial dins l’oferta turística. Aquesta quarta edició de Gastrotour ha demostrat, una vegada més, que a Salou hi ha una gran professionalitat”.

Des de l’Ajuntament, es valora molt positivament la iniciativa i s’ha recalcat l’èxit que ha obtingut la quarta edició de Gastrotour Salou 2015, consolidant-ne així la seva organització.